ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ

 

БУЛКАМ ДЕКОР осъществява изработка и монтаж на интериорни изделия и цялостни проекти от естествени каменни материали – мрамор, травертин, оникс, гранит, варовик. Работим както по конкретни задания на нашите клиенти, така и заедно разработваме дизайна на крайните продукти, предлагаме техническа консултация.

Поради своята елегантност различните видове камък намират своето приложение в интериора на дома – подови настилки, декоративни стени, камини, кухненски плотове, плотове за бани и други, създавайки изискана атмосфера в дома.

В обществени и търговски сгради, хотели, естественият камък намира също своето приложение, внушавайки високо качество и стойност. Често поради това, че предлага здравина и устойчивост, съчетана с усещането за лукс и комфорт, бива използван за направата на стъпала и настилки в подобни пространства, както и за интериорни акценти – стенни пана, рецепции, облицовки на басейни и спа центрове и др.

Единственото „ограничение“ във възможностите, формите и цветовете на изделията от естествен камък, е полетът на човешкото въображение!

ЗА ВДЪХНОВЕНИЕ

 

КАМЕННИ ТУХЛИ "РОМАНТИКА"

 

Декоративните тухли „Романтика“ могат да се използват за вътрешни декоративни стени, облицовка на камини и други интериорни акценти.

Разгледайте цялата колекция тук.

Pin It on Pinterest

Share This