+359 88 763 9676 office@bulkamdecor.com

ЗА НАС

БУЛКАМ ДЕКОР е водеща българска компания в областта на доставките, производството и монтажа на всички видове продукти от естествен камък. Компанията осигурява пълно обслужване на клиентите си, осигурявайки управление на проектите, дизайн и технически консултации.

Портфолиото ни включва изграждането на търговски, жилищни и обществени проекти, интериорни и екстериорни решения.

С повече от 15 години опит в областта на строителството със скално-облицовъчни материали, фирмата се е утвърдила като компетентен, надежден и професионален партньор с ангажимент към обслужването на клиентите и високи стандарти за качество.

Нашата стратегия е да предлагаме висококачествени продукти и услуги, които да имат добавена стойност за нашите клиенти, при оптимизиране на разходите.

ФОКУС

Ние работим с широк кръг от клиенти, които ни позволява да разбираме в дълбочина техните нужди. Фокусирайки се върху изискванията на клиентите, използваме ресурсите си, за да изпълним заданието според очакванията им.

АНГАЖИРАНОСТ

Ангажиран към нуждите на клиента екип от професионалисти се грижи за всеки детайл на всеки етап от предлагането, производство и монтажа на изделията от естествен камък.

Компанията е сертифицирана по ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

РЕСРУРСНА ОБЕЗПЕЧЕНОСТ

Фирмата непрекъснато инвестира в развитието на екипа си, както и в обновяването на използваните технологии, за да отговори на изискванията на клиентите.

Поради бързото разрастване на компанията, предприятието се премести в нова производствена и складова база в гр. София в началото на 2015.

Pin It on Pinterest

Share This